مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 23 خرداد 1403 ساعت 20:202024-06-12بين الملل

آمریکا برای پیشبرد اهداف اسراییل زمان می خرد؟


روز دوشنبه شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ای را با هدف توقف جنگ در غزه و پایان جنایات وحشیانه اسراییل علیه مردم غزه به تصویب رساند که با 14رأی موافق و یک رأی ممتنع همراه بود.

- این قطعنامه پس از جنایات وحشیانه صهیونیست ها علیه اردوگاه النصیرات و شهادت و مجروحیت بیش از 600نفر در این منطقه به تصویب رسید.

این قطعنامه نخستین قطعنامه ای است که صریحا خواستار پایان جنگ شده و از سوی آمریکا وتو نشده است.

به گزارش ایسنا، عبدالباسط انصاری در یادداشتی با این مقدمه در شهروند نوشت: در پی صدور این قطعنامه، حماس و جهاد اسلامی به استقبال از آن پرداختند و خواستار اجرایی شدنش شدند.

اسامه حمدان، از رهبران ارشد حماس، در این باره گفته است: این قطعنامه دارای نکاتی است که ما آنها را قبول نداریم، اما اساس آن مثبت است.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، یکی از موانع رسیدن به توافق است، چرا که او تنها مطابق خواست اسراییل عمل می کند و اشکال در اینجا موضعگیری آمریکاست.

جنبش جهاد اسلامی نیز در بیانیه خود خواستار ضمانت اجرا برای تحقق مفاد قطعنامه مبنی بر پایان جنگ شده و عنوان کرده است: تغییر در موضع آمریکا پس از استفاده مکرر از وتو و مخالفت با پایان تجاوز به نوار غزه، نتیجه مقاومت و فداکاری های ملت فلسطین و حماسه های مقاومت در میدان نبرد است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا برای پیشبرد اهداف اسراییل زمان می خرد؟

آمریکا برای پیشبرد اهداف اسراییل زمان می خرد؟