مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 خرداد 1403 ساعت 10:402024-05-26حوادث

توقیف 20 میلیارد ماینر قاچاق در کردستان


فرمانده انتظامی استان کردستان، از کشف 23 دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز به ارزش 20 میلیارد ریال در بیجار خبر داد.

- ایسنا/کردستان فرمانده انتظامی استان کردستان، از کشف 23 دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز به ارزش 20 میلیارد ریال در بیجار خبر داد.

سردار علی آزادی، امروز یکشنبه(6 خرداد) در تشریح جزییات این خبر اظهار کرد: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس آگاهی شهرستان بیجار با اشراف اطلاعاتی یک دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق در محورهای مواصلاتی شهرستان را شناسایی کردند.

وی افزود: ماموران پلیس آگاهی بیجار با اقدامات پلیسی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی خودرو مورد نظر را متوقف و در بازرسی از آن 23 دستگاه ماینر قاچاق کشف شد.

فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه کارشناسان ارزش ماینرهای کشف شده را 20 میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و به همراه پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقیف 20 میلیارد ماینر قاچاق در کردستان

توقیف 20 میلیارد ماینر قاچاق در کردستان