مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 خرداد 1403 ساعت 08:202024-06-08اقتصادي

مدت انتظار در ایستگاه های اتوبوس کرمانشاه به 15 دقیقه می رسد


مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه از پیگیری تزریق 63 دستگاه اتوبوس دیگر به ناوگان حمل و نقل درون شهری کرمانشاه خبر داد و افزود: - ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه از پیگیری تزریق 63 دستگاه اتوبوس دیگر به ناوگان حمل و نقل درون شهری کرمانشاه خبر داد و افزود: با آمدن این اتوبوس ها مدت انتظار در ایستگاه های اتوبوس سطح شهر به حدود 15 دقیقه می رسد.

رضا دوستی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به خریداری 107 دستگاه اتوبوس برای شهر کرمانشاه گفت: سال گذشته 44 دستگاه از این تعداد تحویل استان شد و پیگیر هستیم مابقی اتوبوس ها امسال تحویل شود.

وی با اشاره به قیمت حدود 9 میلیارد تومانی هر دستگاه اتوبوس، گفت: 80 درصد این مبلغ توسط دولت و مابقی توسط شهرداری پرداخت می شود.

دوستی گفت: در دولت شهید رییسی در مجموع برای رفع کمبود اتوبوس های شهری 2000 دستگاه اتوبوس خریداری شده که تاکنون بیش از 600 دستگاه آن توسط کارخانجات خودروسازی تحویل شده و سهم کرمانشاه هم تاکنون 44 دستگاه بوده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر شهرداری کرمانشاه با اشاره به بهبود وضعیت اتوبوسرانی شهر کرمانشاه در پی تزریق این تعداد اتوبوس به ناوگان حمل و نقل درون شهری کرمانشاه گفت: درکنار این 44 دستگاه اتوبوس جدید، سه اتوبوس دیگر شهرداری هم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدت انتظار در ایستگاه های اتوبوس کرمانشاه به 15 دقیقه می رسد

مدت انتظار در ایستگاه های اتوبوس کرمانشاه به 15 دقیقه می رسد