مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 خرداد 1403 ساعت 08:502024-05-28بين الملل

معاون دبیرکل سازمان ملل: مصونیت اسراییل نمی تواند ادامه یابد


معاون دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر اینکه «مصونیت اسراییل نمی تواند ادامه یابد» خواستار محافظت از جان غیر نظامیان در غزه شد.

- معاون دبیرکل سازمان ملل با تاکید بر اینکه مصونیت اسراییل نمی تواند ادامه یابد خواستار محافظت از جان غیر نظامیان در غزه شد.

به گزارش ایسنا، مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور اضطراری و بشردوستانه طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس حمله اخیر رژیم صهیونیستی به یک اردوگاه آوارگان در رفح، واقع در جنوب غزه را به شدت محکوم و تاکید کرد که این مصونیت نمی تواند ادامه یابد.

وی در پیام خود نوشت: یک خبر تلخ دیگر از غزه.

حمله هوایی اسراییل به رفح ده ها نفر را به کام مرگ کشاند که بسیاری از آنها زنان و کودکانی بودند که زنده زنده در آتش سوختند.

گریفیث در ادامه با اشاره به مشکلاتی که در ارسال کمک های بشردوستانه به غزه وجود دارد، افزود: به دلیل موانع و ادامه جنگ هنوز نمی توانیم کالاها را از گذرگاه کرم ابوسالم در مقیاس مورد نیاز جمع آوری کنیم.

معاون دبیرکل سازمان ملل همچنین خواستار اقدام فوری برای محافظت از جان غیرنظامیان و تضمین امنیت آنها شد و گفت: چنین مصونیت از مجازات نمی تواند ادامه یابد.

از غیرنظامیان محافظت کنید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

معاون دبیرکل سازمان ملل: مصونیت اسراییل نمی تواند ادامه یابد

معاون دبیرکل سازمان ملل: مصونیت اسراییل نمی تواند ادامه یابد