مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 خرداد 1403 ساعت 17:252024-05-28اجتماعي

هشدار گرما در هرمزگان: دما در برخی مناطق به 50 درجه می رسد


اداره کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد، از افزایش محسوس دما در سطح استان و رسیدن آن به آستانه 50 درجه در برخی نقاط خبر داد.

- اداره کل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با صدور هشدار هواشناسی سطح زرد، از افزایش محسوس دما در سطح استان و رسیدن آن به آستانه 50 درجه در برخی نقاط خبر داد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان هشدار داد: احتمال رسیدن دما به آستانه 50 درجه در برخی مناطق هرمزگان وجود دارد.

به گزارش تسنیم، مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به صدور هشدار هواشناسی سطح زرد در سطح استان اظهار داشت: مطابق فعالیت این سامانه، شاهد افزایش محسوس دما در سطح استان و رسیدن دما به آستانه 50 درجه سلسیوس در برخی نقاط خواهیم بود.

وی افزود: اوج این سامانه از ظهر پنج شنبه 10 خرداد تا بعدازظهر یک شنبه 13 خرداد خواهد بود که شاهد افزایش دما و گرم شدن مناطقی از استان خواهیم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: این افزایش محسوس دما در سطح استان و رسیدن دما به آستانه 50 درجه سلسیوس در شهرستانهای بستک، پارسیان، رودان، میناب و برخی نقاط مرکزی و شمالی استان رخ می دهد و برخی مناطق دیگر از جمله بندرعباس، بندرلنگه، خمیر، حاجی آباد، بشاگرد، سیریک، جاسک، جزیره کیش، جزیره لاوان، جزیره سی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار گرما در هرمزگان: دما در برخی مناطق به 50 درجه می رسد

هشدار گرما در هرمزگان: دما در برخی مناطق به 50 درجه می رسد