مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 2 خرداد 1403 ساعت 14:252024-05-22پزشكي

سوناک: «پرونده خون های آلوده» فاجعه ای شرم آور برای دولت انگلیس است


بیش از 30 هزار نفر پس از دریافت خون های آلوده در انگلیس از دهه 1970 تا اوایل دهه 1990 به ویروس هایی مانند اچ آی وی و هپاتیت مبتلا شدند.

- سوناک: پرونده خون های آلوده فاجعه ای شرم آور برای دولت انگلیس است بیش از 30 هزار نفر پس از دریافت خون های آلوده در انگلیس از دهه 1970 تا اوایل دهه 1990 به ویروس هایی مانند اچ آی وی و هپاتیت مبتلا شدند.

تحقیقات در مورد پرونده رسوایی استفاده مخفیانه از خون های آلوده برای آزمایشات پزشکی در انگلیس نشان می دهد مقامات و نظام بهداشت عمومی این کشور، آگاهانه ده ها هزار بیمار را از طریق خون و فرآورده های خونی آلوده در معرض عفونت های مرگبار قرار داده و حقیقت این فاجعه را برای دهه ها پنهان کرده اند.

به گزارش ایسنا، بیش از 30 هزار نفر پس از دریافت خون های آلوده در انگلیس از دهه 1970 تا اوایل دهه 1990 به ویروس هایی مانند اچ آی وی و هپاتیت مبتلا شدند.

در همین حال، تخمین زده می شود که حدود 3000 نفر جان خود را از دست داده اند و بسیاری دیگر با بیماری های مادام العمر دست و پنجه نرم کرده اند.

به گزارش الجزیره، ریشی سوناک ، نخست وزیر انگلیس گفت: این فاجعه ای شرم آور برای دولت انگلیس است.

او خطاب به مجلس این کشور اظهار کرد: من می خواهم از صمیم قلب به خاطر این بی عدالتی وحشتناک عذرخواهی کنم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سوناک: «پرونده خون های آلوده» فاجعه ای شرم آور برای دولت انگلیس است

سوناک: «پرونده خون های آلوده» فاجعه ای شرم آور برای دولت انگلیس است