مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 خرداد 1403 ساعت 21:002024-06-09ورزشي

اسبقیان: در پرونده فساد فوتبال، دستگاه های نظارتی تصمیم گیرنده هستند


معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه اختتامیه مسابقات کوراش قهرمانی آسیا در تهران، به تمجید از عملکرد کوراش کاران ایرانی پرداخت و از برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه این رشته ورزشی در کشور خبر داد.

- معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در حاشیه اختتامیه مسابقات کوراش قهرمانی آسیا در تهران، به تمجید از عملکرد کوراش کاران ایرانی پرداخت و از برنامه ریزی های انجام شده برای توسعه این رشته ورزشی در کشور خبر داد.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، گفت: در راستای پرونده برخورد با متخلفان فساد در فوتبال، دستگاه های نظارتی تصمیم گیرنده خواهند بود.

به گزارش ایرنا، محمدشروین اسبقیان در پایان مسابقات آسیایی کوراش در تهران که با قهرمانی ازبکستان و نایب قهرمانی همراه شد، اظهار داشت: مسابقات خوبی را شاهد بودیم.

کوراش رشته ای نوپا در ایران تلقی می شود، اما برنامه ریزی خوبی برای آن انجام شده است.

وی گفت: کوراش کاران ما عملکرد خوبی در مسابقات آسیایی تهران داشتند.

ازبکستان قدرت اصلی این رشته است و سرمایه گذاری خوبی دارد.

به آینده کوراش و رسیدن به سکوی اول، امیدوار هستیم.

اسبقیان در خصوص برنامه های ارگان های ورزش کشور برای میزبانی از رویدادهای بین المللی، بیان کرد: ما همراه فدراسیون ها هستیم و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اسبقیان: در پرونده فساد فوتبال، دستگاه های نظارتی تصمیم گیرنده هستند

اسبقیان: در پرونده فساد فوتبال، دستگاه های نظارتی تصمیم گیرنده هستند