مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 خرداد 1403 ساعت 18:052024-06-08بين الملل

ورود به عصر جدید ترسناک


ورود به عصر جدید کتابخوانی می تواند به معنای پایان روزهای دلپذیر کتاب و چای و شومینه باشد؛ پایان رمان های چندجلدی و بعدازظهرهای خسته و ادبیاتی که همواره پایه تمام دیکتاتوری ها را لرزانده؛ - این را دیکتاتورهای آمریکای جنوبی و سلاطین خاورمیانه و ژنرال های یونانی و اسپانیایی به خوبی می توانند گواهی دهند.

به گزارش ایسنا، روزنامه شهروند نوشت: وضعیت کتاب و کتابخوانی در ایران چند وقتی است که از مرحله بحران هم گذشته و این موضوع که کمتر کتاب هایی در چاپ اول با تیراژهای بالاتر از پانصد یا ششصد نسخه منتشر می شوند، این وضعیت بحرانی غم ‎انگیز را بهتر از همیشه توصیف می کند.

همزمانی این بحران عمیق با رشد و تعمیق پدیده ای چون هوش مصنوعی در کنار اقبال مخاطبان جهانی به کتاب های الکترونیک و صوتی باعث بروز لفاظی های بی پایانی در زمینه فرجام محتوم کتاب و کتابخوانی به شیوه مرسوم و کاغذی آن شده است.

به عبارت بهتر، کاهش چشمگیر تیراژ کتاب های کاغذی - به خصوص در کشورهایی مانند ایران که هزینه بالای کتاب و وضعیت بد اقتصادی، خریدن و خواندن کتاب را به کاری تجملی تبدیل کرده - در کنار افزایش قابل توجه استقبال از کتاب های الکترونیک و صوتی، آینده کتاب های چاپی را با نگرانی ها و تردیدهای بسیاری روبه رو کرده و علاقه مندان کتاب را پیش روی این پرسش کلیدی ق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ورود به عصر جدید ترسناک

ورود به عصر جدید ترسناک