مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 خرداد 1403 ساعت 21:102024-06-05سياسي

باید حماسه تشییع به حماس حضور متصل شود


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: حماسه تشییع باید به حماسه حضور متصل شود.

هرکسی که داعیه انقلابی گری و علاقه به وطن را دارد، باید تلاش کند انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم باشکوه برگزار شود.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: حماسه تشییع باید به حماسه حضور متصل شود.

هرکسی که داعیه انقلابی گری و علاقه به وطن را دارد، باید تلاش کند انتخابات ریاست جمهوری دوره چهاردهم باشکوه برگزار شود.

محمد حسین زاده امروز 19 خردادماه در نشست باید و نبایدهای هشتم تیرماه که در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در طول سال 1403 دو اتفاق مهم پشت سر گذاشتیم که هر کدام از آنها می تواند به تنهایی یک کشور را دچار چالش کند.

اتفاق اول عملیات وعده صادق، اولین حمله نظامی مستقیم یک کشور به رژیم غاصب صهیونیستی بود که در طول تاریخ این رژیم منحوس، چنین حمله ای سابقه نداشت؛ این عملیات با اینکه بازخوردهای بسیار زیادی در سطح جهانی داشت، اما در کشور ما هیچ گونه تلاطمی ایجاد نکرد.

این نکته مهمی است، یعنی ساختار حکومت در کشور ما به شکلی است که وقتی چنین حمله و در چنین ابعادی رخ می دهد، کشور دچار تلاطم خاصی نمی شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

باید حماسه تشییع به حماس حضور متصل شود

باید حماسه تشییع به حماس حضور متصل شود