مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 خرداد 1403 ساعت 15:102024-06-02سياسي

گفتمان امام(ره) گفتمان عزت مدارانه بود


امام جمعه شهرستان ممقان با بیان اینکه حضرت امام(ره) جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای دین مبین اسلام بنا نهادند، اظهار کرد: ایشان به انگیزه های مردم میدان دادند و همین حضور مردم در صحنه های مختلف باعث شد حکومت وابسته و ننگین پهلوی تمام شود.

- ایسنا/آذربایجان شرقی امام جمعه شهرستان ممقان با بیان اینکه حضرت امام(ره) جمهوری اسلامی ایران را بر مبنای دین مبین اسلام بنا نهادند، اظهار کرد: ایشان به انگیزه های مردم میدان دادند و همین حضور مردم در صحنه های مختلف باعث شد حکومت وابسته و ننگین پهلوی تمام شود.

حجت الاسلام بلال انصاری در جمع کارکنان منطقه پدافند هوایی شمال غرب ارتش ضمن عرض تسلیت بمناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت شهدای 15 خرداد اظهار کرد: گفتمان امام گفتمان عزتمدارانه بود و امام به ما آموخت و نشان داد هیچ وقت نباید ذلت را پذیرفت و زیر یوغ استکبار رفت.

وی در ادامه به اقدامات شهید رییسی در دوران ریاست جمهوری اشاره و بیان کرد: یکی از شاخصه های اصلی شهدای خدمت ولایتمداری آن ها بود که سبب شد عزتمندانه روی دوش مردم شهیدپرور ایران اسلامی تشییع شوند.

وی تاکید کرد: وحدت و ایمان از رموز موفقیت جمهوری اسلامی در این چند دهه اخیر است و امیدواریم با همبستگی و همدلی در انتخابات پیش رو شرکت کرده و با انتخاب شایسته،ای


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گفتمان امام(ره) گفتمان عزت مدارانه بود

گفتمان امام(ره) گفتمان عزت مدارانه بود