مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 24 خرداد 1403 ساعت 14:002024-06-13سياسي

استفاده از توانمندی همه مردم انتظار رییس جهاد دانشگاهی از رییس جمهور آینده

استفاده از توانمندی همه مردم انتظار رییس جهاد دانشگاهی از رییس جمهور آینده

رییس جهاد دانشگاهی رعایت اخلاق را به عنوان یکی دیگر از انتظارات ریاست جمهوری نام برد و افزود: مسئله دیگری که باید در جامعه رعایت شود اخلاق و خودسازی است.

- رییس جهاد دانشگاهی رعایت اخلاق را به عنوان یکی دیگر از انتظارات ریاست جمهوری نام برد و افزود: مسئله دیگری که باید در جامعه رعایت شود اخلاق و خودسازی است.

در مسائل اجرایی ممکن است اعتراضاتی از سوی مردم باشد و رییس جمهور آینده باید با خویشتن داری و صبر با مردم برخورد کند و بین مسئولین و مردم پرده ای نباشد.

دکتر حسن مسلمی نایینی در حاشیه دومین نمایشگاه آبادیران در گفت و گو با ایسنا، به نقش جهاد دانشگاهی در رفع محرومیت زدایی در کشور اشاره کرد و گفت: ماموریت اصلی این نهادها از ابتدای تاسیس آن را رفع محرومیت از مناطق مختلف کشور است، افرادی که خودشان از مناطق محروم بودند، توانستند نهاد و سازمانی را تشکیل دهند که در این زمینه گام بردارند؛ چرا که از ابتدای انقلاب در کشور چالش های متعددی وجود داشت و تنها سازمان تحقیقاتی که می توانست در این حوزه اقدام کند، جهاد دانشگاهی بود.

مسلمی نایینی اضافه کرد: این نهاد با یک بودجه اندک ولی با همت و خلاقیت بالا، با نوآوری هایی که عرضه کرد، توانست مشکلاتی که از ابتدای انقلاب بوده و همچنین در زمان جنگ و پژوهشی بوده را مرتفع کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از توانمندی همه مردم انتظار رییس جهاد دانشگاهی از رییس جمهور آینده

استفاده از توانمندی همه مردم انتظار رییس جهاد دانشگاهی از رییس جمهور آینده