مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 8 خرداد 1403 ساعت 13:552024-05-28بين الملل

بالا گرفتن جنگ میان مقامات سیاسی اشغالگر؛ اینبار بین بن گویر و رییس پلیس رژیم صهیونیستی


مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی احضار رییس پلیس این رژیم به جلسه تفهیم اتهام از سوی وزیر امنیت داخلی را اقدامی غیرقانونی و خارج از دایره اختیارات این چهره افراطی دانست.

- بالا گرفتن جنگ میان مقامات سیاسی اشغالگر؛ اینبار بین بن گویر و رییس پلیس رژیم صهیونیستی مشاور حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی احضار رییس پلیس این رژیم به جلسه تفهیم اتهام از سوی وزیر امنیت داخلی را اقدامی غیرقانونی و خارج از دایره اختیارات این چهره افراطی دانست.

به گزارش ایسنا، گالی بهاراو مشاوره حقوقی کابینه رژیم صهیونیستی امروز -سه شنبه- اقدام ایتامار بن گویر وزیر امنیت داخلی و چهره افراطی این رژیم برای احضار کوبی شبتای رییس پلیس رژیم صهیونیستی به جلسه تفهیم اتهام را حرکتی غیرقانونی دانست و گفت امکان برگزاری این جلسه وجود ندارد.

بهاراو تاکید کرد که بن گویر اجازه احضار شبتای را به جلسه تفهیم اتهام جهت برکناری او ندارد.

پیش از این بن گویر، رییس پلیس رژیم صهیونیستی را به جلسه تفهیم اتهام در روز چهارشنبه احضار و در پیامی اعلام کرد که قصد دارد با توجه به بروز تنش هایی در منطقه جبل جرمق به کابینه توصیه کند که دوره مسؤولیت او را زودتر از موعد به پایان برساند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بالا گرفتن جنگ میان مقامات سیاسی اشغالگر؛ اینبار بین بن گویر و رییس پلیس رژیم صهیونیستی

بالا گرفتن جنگ میان مقامات سیاسی اشغالگر؛ اینبار بین بن گویر و رییس پلیس رژیم صهیونیستی