مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 25 خرداد 1403 ساعت 15:152024-06-14سياسي

کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی برگزار می شود


به منظور آشنایی اصحاب رسانه با صنایع دستی خوزستان و چگونگی تهیه خبر و گزارش تصویری از این حوزه، اداره‏ کل میراث‏ فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خوزستان اقدام به برگزاری کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی ویژه خبرنگاران و عکاسان خبری کرده است.

- ایسنا/خوزستان به منظور آشنایی اصحاب رسانه با صنایع دستی خوزستان و چگونگی تهیه خبر و گزارش تصویری از این حوزه، اداره‏ کل میراث‏ فرهنگی گردشگری و صنایع دستی خوزستان اقدام به برگزاری کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی ویژه خبرنگاران و عکاسان خبری کرده است.

باتوجه به محدودیت ظرفیت، خبرنگاران و عکاسان می توانند برای حضور در این کارگاه آموزشی از این لینک ثبت نام کنند.

به گزارش ایسنا، این کارگاه آموزشی شامل سه بخش به شرح زیر است: بخش اول بازدید از کارگاه صنایع دستی چرم دوزی، گلیم بافی و میناکاری فعال در اهواز برای خبرنگاران و عکاسان خبری خبرگزاری های ایرنا، ایلنا، ایسنا، تسنیم، فارس، مهر و باشگاه خبرنگاران جوان که در این رویداد ثبت نام و حضور یابند از ساعت 10 الی 12 صبح روز شنبه 26 خردادماه 1403 برگزار خواهد شد.

بخش دوم کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی و رسانه با موضوعات مطرح شده در پوستر رویداد از ساعت 14 الی 18 در هتل پرشیا اهواز واقع در خیابان شریعتی خیابان صدرالسادات برگزار می گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی برگزار می شود

کارگاه انتقال تجربه صنایع دستی برگزار می شود