مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 22 خرداد 1403 ساعت 16:302024-06-11سياسي

حرکت در مسیر دانش بنیان برای توانمندسازی مددجویان


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر صباغیان روز سه شنبه در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه ملی آبادیران، برگزاری این نمایشگاه موجب توسعه اقدامات در مسیر توانمندسازی جامعه هدف دانست و افزود: - قائم مقام کمیته امداد با اشاره به ظرفیت های عظیم برای اشتغال خانواده های تحت حمایت گفت: کمیته امداد برای توسعه توانمندسازی به دنبال حرکت در مسیر دانش بنیان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جعفر صباغیان روز سه شنبه در مراسم افتتاح دومین نمایشگاه ملی آبادیران، برگزاری این نمایشگاه موجب توسعه اقدامات در مسیر توانمندسازی جامعه هدف دانست و افزود: امروزه اقتصاد های جدید بر پایه نوآوری در حال رشد است به طوری که کشور های فاقد معادن و ذخایر زیرزمینی برای توسعه خود به نوآوری روز آورده اند.

وی ادامه داد: این کشور ها از طریق تولید علم، ایجاد سرمایه کرده اند و با همین منابع، کشور خود را اداره می کنند.

ایران نیز از جمله کشور های دارای سرمایه انسانی و علمی متکثر است که می تواند در تولید سرمایه از آن استفاده کرد.

قائم مقام کمیته امداد اظهار کرد: کمیته امداد طبق فرمایشات مقام معظم رهبری به دنبال خودکفایی مددجویان است و با انبوهی از تجربه در حوزه توانمندسازی، طبق سیاست های کلان نظام در حوزه دانش بنیان گام برداشته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حرکت در مسیر دانش بنیان برای توانمندسازی مددجویان

حرکت در مسیر دانش بنیان برای توانمندسازی مددجویان