مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 خرداد 1403 ساعت 13:452024-06-07اقتصادي

واریز 6800 میلیارد تومان احکام جزای نقدی به خزانه


رییس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه وصول احکام جزای نقدی این سازمان گفت: در سال های گذشته، بسیاری از احکام سازمان اجرا نشده بود و به تعویق افتاده بود، - رییس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه وصول احکام جزای نقدی این سازمان گفت: در سال های گذشته، بسیاری از احکام سازمان اجرا نشده بود و به تعویق افتاده بود، اما با بهبود عملکرد توانستیم در اجرای احکام این سازمان تسریع ایجاد کنیم و 6800 میلیارد تومان جریمه جزای نقدی معوق را به حساب خزانه دولت وصول کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، احمد اصانلو گفت: سازمان تعزیرات صرفا یک مرجع رسیدگی به تخلفات است یعنی اگر نظارت، بازرسی و کشف و رسیدگی به تخلف را چهار حلقه اصلی تنظیم بازار بدانیم، سه حلقه وظیفه سازمان تعزیرات حکومتی نیست و متولی اصلی نظارت و کشف بازرسی با اتاق اصناف، سازمان حمایت و وزارت جهاد کشاورزی است و سازمان تعزیرات حکومتی صرفا یک مرجع برای رسیدگی به تخلفات است که بر اساس گزارش دستگاه های یاد شده، حکم صادر می کند.

وی افزود: سازمان تعزیرات حکومتی در راستای کمک به دستگاه های متولی نظارت و حمایت از حقوق مردم و با رویکرد کار جهادی، به صورت میدانی برای کشف تخلف حضور پیدا کرد و روسای شعب در قالب گشت های مشترک نظارت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

واریز 6800 میلیارد تومان احکام جزای نقدی به خزانه

واریز 6800 میلیارد تومان احکام جزای نقدی به خزانه