مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 13 خرداد 1403 ساعت 09:202024-06-02اقتصادي

جلوگیری از تملک غیرقانونی 4 هکتار از اراضی دولتی در دزفول


رییس اداره امور حقوقی و دعاوی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: با اقدامات قضایی این اداره کل و دفاعیات مستدل و مستند، از تملک غیر قانونی حدود 4 هکتار از اراضی دولتی در شهرستان دزفول جلوگیری شد.

- ایسنا/خوزستان رییس اداره امور حقوقی و دعاوی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: با اقدامات قضایی این اداره کل و دفاعیات مستدل و مستند، از تملک غیر قانونی حدود 4 هکتار از اراضی دولتی در شهرستان دزفول جلوگیری شد.

محبوبه کاظمی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به جلوگیری از تملک غیرقانونی اراضی دولتی در دزفول اظهار کرد: در راستای حفاظت و صیانت از اراضی دولتی و با تهیه لوایح و دفاعیات شایسته و پیگیری های قضایی اداره امور حقوقی و دعاوی و طرح موضوع در مراجع قضایی استان، از تملک غیر قانونی 4 هکتار از اراضی دولت در دزفول جلوگیری شد.

وی افزود: در این پرونده با تلاش مجموعه حقوقی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان رای به سود این اداره کل صادر شد.

کاظمی در خصوص ارزش ریالی این اراضی افزود: ارزش کارشناسی شده اراضی موردنظر بیش از 40 میلیارد تومان برآورد شده است.

وی ضمن تقدیر از پیگیری های مقامات قضایی استان و تلاش و مساعدت مقامات نظامی و انتظامی استان برای بازگشت این اراضی به مالکیت دولت و جلوگیری از تضییع حقوق بیت المال خاطرنشان کرد: این اداره کل در ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جلوگیری از تملک غیرقانونی 4 هکتار از اراضی دولتی در دزفول

جلوگیری از تملک غیرقانونی 4 هکتار از اراضی دولتی در دزفول