مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 خرداد 1403 ساعت 15:562024-06-09سياسي

شعرخوانی ناصر فیض در سومین اجلاس نخبگان منابر شیعه+فیلم و متن شعر


به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سومین اجلاس دو روزه نخبگان منابر شیعه در جوار حرم مطهر امام حسین(ع) با حضور جمعی از روحانیون، - شعرخوانی ناصر فیض در سومین اجلاس نخبگان منابر شیعه+فیلم و متن شعر ناصر فیض، شاعر مطرح کشور یکی از کسانی بود که در سومین اجلاس نخبگان منابر شیعه با خواندن ابیاتی، ارادت خود را نسبت به اهل بیت علیهم السلام نشان داد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سومین اجلاس دو روزه نخبگان منابر شیعه در جوار حرم مطهر امام حسین(ع) با حضور جمعی از روحانیون، شعرا، اساتید دانشگاه، هنرمندان و ستایشگران اهل بیت علیهم السلام برگزار شد.

در این برنامه شاعران گوناگون، ارادت خود را در قالب خواندن ابیاتی اظهار کردند.

ناصر فیض شاعر مطرح کشور، یکی از این شاعران بود که سروده خود را خواند: در تمام دنیا نیست/ هیچ جایی شبیه اینجا نیست دو علی در بهشتِ مرقد توست / بی جهت کربلا معلی نیست هرکه امروز دل به عشق تو داد/ در دلش آرزوی فردا نیست شک ندارم که هیچ چشمی را/ غیر دیدار تو تمنا نیست من چه دارم به جز دم اشکی/ گرچه با قطره شور دریا نیست بس که زنگار بسته چشم مرا/ دیده را فرصت تماشا نیست چشم تا کار می کند پیداست/ که به غیر از تو هیچ پیدا نیست هیچ نامی .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شعرخوانی ناصر فیض در سومین اجلاس نخبگان منابر شیعه+فیلم و متن شعر

شعرخوانی ناصر فیض در سومین اجلاس نخبگان منابر شیعه+فیلم و متن شعر