مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 11 خرداد 1403 ساعت 16:002024-05-31سياسي

خوش چهره: دولت های بعد از جنگ تابلوی سیاسی متفاوت، ولی عملکرد مشابه اقتصادی داشتند/ دولت ها در خام فروشی نفت رکورد زدند


به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد خوش چهره، نماینده اسبق مجلس، پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به برخی از مشکلات اساسی کشور، - دولت هایی که بعد از جنگ روی کار آمدند، با وجود تفاوت های ظاهری، عملکرد های مشابهی به ویژه در حوزه اقتصادی داشته اند.

هر دولتی که سر کار آمده، وابستگی به خام فروشی نفت را افزایش داده و در این زمینه رکورد زده است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد خوش چهره، نماینده اسبق مجلس، پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری، با اشاره به برخی از مشکلات اساسی کشور، اظهار داشت: ما در حال حاضر با بحران های متعددی از جمله بحران بیکاری، مسکن و سطح قیمت ها مواجه هستیم که همگی چالش های امنیتی، اقتصادی و سیاسی به همراه دارند.

   خوش چهره ریشه برخی از این بحران ها را در جنگ اقتصادی و تحریم ها و برخی دیگر را در تناقضات در سیاست ها، تصمیمات و برنامه ریزی ها دانست.

وی در ادامه افزود: دولت هایی که بعد از جنگ روی کار آمدند، با وجود تابلوی سیاسی متفاوت، عملکردهای مشابهی به ویژه در حوزه اقتصادی داشته اند.

  این نماینده سابق مجلس با انتقاد از عملکرد دولت های گذشته، بیان کرد: هر دولتی که سر کار آمده، وابستگی به خام فروشی نفت را افزایش داده و در این زمینه رکورد زده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خوش چهره: دولت های بعد از جنگ تابلوی سیاسی متفاوت، ولی عملکرد مشابه اقتصادی داشتند/ دولت ها در خام فروشی نفت رکورد زدند

خوش چهره: دولت های بعد از جنگ تابلوی سیاسی متفاوت، ولی عملکرد مشابه اقتصادی داشتند/ دولت ها در خام فروشی نفت رکورد زدند