مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 12:202024-04-23سياسي

نگاه تمدنی ما، سنگ را در دست جوان فلسطینی به پهپاد تبدیل کرد


رییس سازمان بسیج پیشکسوتان کشور گفت: نگاه تمدنی ما را به عظمت می رساند و سنگ را در دست جوان فلسطینی به پهپاد تبدیل می کند.

- ایسنا/مازندران رییس سازمان بسیج پیشکسوتان کشور گفت: نگاه تمدنی ما را به عظمت می رساند و سنگ را در دست جوان فلسطینی به پهپاد تبدیل می کند.

امروز 4 اردیبهشت با حضور بسیجیان، خانواده های معظم شهداء، سلسله روحانیت و اقشار مختلف مردم سوادکوه، سومین سالگرد شهادت سردار سید محمد حجازی، گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کنسولگری ایران در سوریه و یادمان شهید آیت الله سلیمانی و همچنین حمایت از عملیات غرور آفرین وعده صادق سپاه پاسداران علیه رژیم کودک کش صهیونیست به میزبانی اداره ارشاد اسلامی سوادکوه برگزار شد.

سردار رضایار رییس سازمان بسیج پیشکسوتان کشور گفت: اعتقاد دارم انقلاب اسلامی رسالتی جهانی دارد که تکلیف آخرالزمانی ملت ایران است.

رییس سازمان بسیج پیشکسوتان کشور اظهار کرد: بسیاری از غربیان و اندیشمندان می گویند پایان تاریخ بر اساس چالش بین اسلام و دیدگاه لیبرال و غربی است و تاکید دارند آن اسلامی در جهان توسعه پیدا می کند که خاستگاه آن در ایران است.

رضایار گفت: در بحث عمق بخشی خارجی باید گفت که کف خیابان های دنیا، امروز با ما همسو شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگاه تمدنی ما، سنگ را در دست جوان فلسطینی به پهپاد تبدیل کرد

نگاه تمدنی ما، سنگ را در دست جوان فلسطینی به پهپاد تبدیل کرد