مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 13:502024-04-23سياسي

برای حق آبه سیستان آن گونه که باید کار نشد


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، آیت الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: - امام جمعه زاهدان گفت: هزینه های زیادی در منطقه سیستان صورت گرفته اما طرح های اجرا شده بر اساس کارشناسی لازم نبوده با وجود اینکه در منطقه سیستان نیروهای شایسته و کارشناس کم نبوده است.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، آیت الله مصطفی محامی ظهر امروز ضمن حضور در دانشگاه علوم قرانی زاهدان در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان اظهار داشت: قرآن کتاب هدایت است و ما به عنوان مسلمان باید نهایت بهره را از آن ببریم اما متاسفانه با وجود همه این ویژگی ها توجه کافی به قرآن صورت نگرفته است و برای همین است که پیامبر اکرم(ص) با گلایه مطرح می کنند: یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَٰذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا خداوندا قوم من قرآن را مهجور قرار دادند و آنگونه که باید به آن نپرداختند.

امام جمعه زاهدان افزود: فعالیت های علمی و پژوهشی در رابطه با قرآن کریم صورت گرفته اما کافی نیست و باید در عرصه های مختلف آن به کار و فعالیت بپردازیم.

آیت الله محامی بیان داشت: رشته های قرآنی که در مراکز علمی و دانشگاهی طراحی شده بیشتر به مباحث جانبی می پردازد هر چند که مباحث مهمی است اما کمتر به اصل معانی قرآ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای حق آبه سیستان آن گونه که باید کار نشد

برای حق آبه سیستان آن گونه که باید کار نشد