مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 اردیبهشت 1403 ساعت 11:352024-05-02اجتماعي

تکرار سختگیری دهه 60 در مدارس


به گفته کارشناسان، هنجار های نوجوانان امروز به تبع تحولات رخ داده در جهان و در کشور تغییر کرده است.

رفتار هایی مانند بازرسی کیف ها که نسل های دهه های 50 و 60 هم با آن سر ناسازگاری داشتند، - به گزارش تابناک ، شادی مکی در روزنامه هم میهن نوشت: در مدارس چه می گذرد؟ مدیران، مشاوران و معاونان چگونه با دانش آموزان تعامل می کنند؟ اینها پرسش های مهمی است که دانش آموزان، مدیران و کارشناسان آموزشی به آن پاسخ می دهند.

دانش آموزان می گویند که هنوز کیف هایشان را برای پیدا کردن سیگار، آینه، لوازم آرایش و گوشی های تلفن همراه می گردند و در این پروسه فشار زیادی به آنها وارد می شود.

هنوز اندازه و رنگ موی دانش آموزان دختر در کانون توجه است.

هنوز رفت وآمدها کنترل می شود.

با پسران رفتارهای نادرست می شود، برایشان جلسه های توجیهی برگزار می کنند و در این وضعیت دانش آموزان متولد دهه های 80 و 90 که زیربار مدرسه داری با سختگیری های دهه 60 نمی روند، لجبازتر شده اند.

کارشناسان آموزشی می گویند که با نسخه های قدیمی و تاریخ انقضا گذشته نمی شود با این دانش آموزان تعامل کرد.

به گفته این کارشناسان، هنجارهای نوجوانان امروز به تبع تحولات رخ داده در جهان و در کشور تغییر کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکرار سختگیری دهه 60 در مدارس

تکرار سختگیری دهه 60 در مدارس