مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 اردیبهشت 1403 ساعت 10:352024-05-11اجتماعي

دمای هوا در البرز به 32 درجه سانتیگراد می رسد


طی سه روز آینده شاهد بارش پراکنده باران در اکثر مناطق استان هستیم.

- ایسنا/البرز مدیرکل هواشناسی البرز گفت: طی سه روز آینده شاهد بارش پراکنده باران در اکثر مناطق استان هستیم.

آرش بهاروند احمدی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: امروز شنبه 22 اردیبهشت ماه آسمان البرز صاف تا کمی ابری است و در برخی ساعات شاهد وزش باد و غبار محلی هستیم.

وی ادامه داد: بررسی نقشه های پیش یابی هواشناسی نشان می دهد با افزایش تراکم ابرها، از فردا تا سه شنبه شاهد بارش پراکنده باران در اکثر مناطق استان هستیم.

وی توضیح داد: این رگبار نقطه ای است و در برخی مناطق با رعد و برق و تگرگ همراه است.

این مسئول با اشاره به افزایش دما طی روزهای آتی افزود: طی سه روز آینده شاهد افزایش پنج درجه ای دما در اکثر مناطق استان هستیم به طوری که میانگین بیشینه دما به 32 و کمینه آن نیز به 13 درجه بالای صفر می رسد.

مدیرکل هواشناسی البرز تصریح کرد: طی این مدت میانگین سرعت وزش باد هم بین 5 تا 8 متر در ثانیه متغیر است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دمای هوا در البرز به 32 درجه سانتیگراد می رسد

دمای هوا در البرز به 32 درجه سانتیگراد می رسد