مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 اردیبهشت 1403 ساعت 11:102024-05-20سياسي

مساجد در طول شبانه روز فعال نیستند


رییس بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان با انتقاد از تعطیلی سریع مساجد پس از اقامه نماز گفت: مساجد برای ادای فریضه نماز و فعالیت های معنوی و دینی در طول شبانه روز فعال نیستند.

- ایسنا/اصفهان رییس بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان با انتقاد از تعطیلی سریع مساجد پس از اقامه نماز گفت: مساجد برای ادای فریضه نماز و فعالیت های معنوی و دینی در طول شبانه روز فعال نیستند.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی نیلی پور، شامگاه(یکشنبه، 30 اردیبهشت) در ششمین اجلاس نماز نجف آباد به اهمیت موضوع نماز و فعال سازی مساجد اشاره و اظهار کرد: بخش زیادی از مساجد در وقت نماز صبح غیرفعال بوده و در سایر اوقات شرعی نیز پس از اقامه این فریضه تعطیل می شوند.

وی افزود: فعالیت شبانه روزی مساجد علاوه بر اقامه فریضه دینی برای فعالیت های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی لازم بوده و این گونه مردم از خدمات این مراکز بهره مند می شوند.

به گزارش ایسنا، رییس بنیاد مهدویت و آینده پژوهی استان اصفهان، ادامه داد: مساجد پس از اقامه نماز نباید سریع تعطیل شوند، چراکه بسیاری از مسافران و مردم در این شرایط امکان بهره مندی از این مراکز را ندارند.

نیلی پور با اشاره به اینکه نماز یکی از مهم ترین ارکان جامعه شیعی محسوب می شود، تصریح کرد: هویت و معنای جامعه به همین موضوعات معنوی وابس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مساجد در طول شبانه روز فعال نیستند

مساجد در طول شبانه روز فعال نیستند