مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اردیبهشت 1403 ساعت 19:052024-05-07بين الملل

هشدار وزیر خارجه آلمان نسبت به حمله گسترده به رفح


وزیر خارجه آلمان ضمن هشدار نسبت به عملیات گسترده رژیم صهیونیستی در شهر رفح، خواستار بازشدن گذرگاه های مرزی و تحویل محموله های بشردوستانه به غزه شد.

- وزیر خارجه آلمان ضمن هشدار نسبت به عملیات گسترده رژیم صهیونیستی در شهر رفح، خواستار بازشدن گذرگاه های مرزی و تحویل محموله های بشردوستانه به غزه شد.

به گزارش ایسنا، آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان امروز (سه شنبه) رژیم صهیونیستی را از انجام حمله ای گسترده به شهر رفح بر حذر داشت و در عوض خواستار افزایش تعداد گذرگاه هایی شد که کمک های بشردوستانه از آن ها به مردم غزه می رسد.

او در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: نسبت به یک حمله گسترده علیه رفح هشدار می دهم.

یک میلیون آدم نمی توانند ناگهان غیب شوند.

آن ها به حفاظت نیاز دارند.

(ساکنان غزه) به حمایت بشردوستانه فوری نیاز دارند.

به همین دلیل، گذرگاه های کرم ابوسالم و رفح باید فوراً باز شوند.

رسانه های عبری بامداد امروز (سه شنبه) اعلام کردند ارتش رژیم صهیونیستی عملیات نظامی خود را در بخش شرقی شهر رفح آغاز کرده و جنگنده های این رژیم حملات هوایی شدیدی را علیه این منطقه انجام داده اند.

کمی پیش از آن رژیم صهیونیستی از ساکنان نواحی شرقی غزه خواسته بود آن جا را ترک کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار وزیر خارجه آلمان نسبت به حمله گسترده به رفح

هشدار وزیر خارجه آلمان نسبت به حمله گسترده به رفح