مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 اردیبهشت 1403 ساعت 21:302024-05-08بين الملل

کوریرادلاسرا: ناتو «بدون چکمه در میدان» از کی یف حمایت می کند


«سندی که در اجلاس سران ناتو در ماه ژوییه تصویب می شود شامل یک بند اساسی است: فرماندهی کمک ها از آمریکا به ائتلاف ناتو منتقل می شود.

» - کوریرادلاسرا: ناتو بدون چکمه در میدان از کی یف حمایت می کند سندی که در اجلاس سران ناتو در ماه ژوییه تصویب می شود شامل یک بند اساسی است: فرماندهی کمک ها از آمریکا به ائتلاف ناتو منتقل می شود.

به گزارش ایسنا، کوریرا دلاسرا، روزنامه ایتالیایی می نویسد: به نظر می رسد، این یکی از جملات کلیدی مندرج در پیش نویس سندی است که در نشست سران ناتو که از 9 تا 11 ژوییه در واشنگتن برنامه ریزی شده، تصویب خواهد شد.

به نوشته این روزنامه، اشاره این جمله اوکراین است: اتحاد آتلانتیک سرباز به نبرد نمی فرستد (بدون چکمه در میدان)، استراتژی دیکته شده توسط آمریکا تغییر نمی کند.

تاکنون این وزیر دفاع آمریکا، لوید آستین بوده که رهبری گروه رامشتاین را بر عهده داشته، یعنی 50 کشوری که از ارتش ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهور اوکراین حمایت می کنند.

اما در اجلاس ژوییه تصمیم گرفته می شود که این وظیفه به مقر ناتو در بروکسل منتقل شود.

این اقدام یک دلیل عملی دارد: 99 درصد از مواد تحویل شده به کی یف از 32 شریک اتحاد آتلانتیک می آید.

اما یک توضیح سیاسی نیز وجود دارد: تضمین یک واکنش متحدتر غرب، هم از نظر افکار عمومی و هم از نظر ولادیمیر پوتین.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کوریرادلاسرا: ناتو «بدون چکمه در میدان» از کی یف حمایت می کند

کوریرادلاسرا: ناتو «بدون چکمه در میدان» از کی یف حمایت می کند