مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 اردیبهشت 1403 ساعت 11:002024-05-13اقتصادي

ممیزی بیش از 121 هزار هکتار اراضی مرتعی «شتمد»


ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ششتمد گفت: طی 12 ماه گذشته بیش از 121 هزار هکتار اراضی مرتعی شهرستان ششتمد ممیزی شد.

- ایسنا/خراسان رضوی ریس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ششتمد گفت: طی 12 ماه گذشته بیش از 121 هزار هکتار اراضی مرتعی شهرستان ششتمد ممیزی شد.

زهرا ابارشی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: باتوجه به اهمیت حفظ احیاء توسعه و بهره برداری و جلوگیری از بروز اختلافات بین مرتع داران و همچنین مشخص شدن مرز بین مراتع ممیزی شده و مالکیت مردم، این پروژه عملیاتی شد.

وی افزود: علاوه بر این امر فعالیت های دیگر از جمله اجرا و بهره برداری از پروژه های آبخیزداری، سازه گابیونی حوزه شهری ششتمد را می توان نام برد که در تعدیل خشکسالی و پایداری آب چشمه قنات و چاه های کشاورزی پایین دست نقش بسزایی ایفا می کند.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ششتمد با تاکید بر حفظ مراتع یادآور شد: به دلیل وابستگی معیشت مردم به دام و مرتع باید این موهبت الهی با مشارکت مردم محلی صیانت واداره شود.

وی اظهار کرد: در همین رابطه پروژه کنترل ورود خروج دام و مدیریت و ساماندهی چرا مراتع در سطح بیش از 70هزار هکتار اجرا شد.

ابارشی به اجرای بیش از 20 پویش درختکاری با مشارکت مردم و کاشت 133 اصله نهال درقالب طرح کاشت یک میلیارد درخت اشاره کرد و گفت: در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ممیزی بیش از 121 هزار هکتار اراضی مرتعی «شتمد»

ممیزی بیش از 121 هزار هکتار اراضی مرتعی «شتمد»