مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 اردیبهشت 1403 ساعت 09:202024-05-06اقتصادي

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب مناطق جنوبی کوت عبدالله و روستای کوت سیدصالح


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از شروع عملیات اجرایی طرح تقویت فشار و پایداری آب مناطق جنوبی کوت عبدالله و روستای کوت سید صالح شهرستان کارون خبر داد.

- ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان از شروع عملیات اجرایی طرح تقویت فشار و پایداری آب مناطق جنوبی کوت عبدالله و روستای کوت سید صالح شهرستان کارون خبر داد.

صابر علیدادی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: اولویت شرکت آب و فاضلاب ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و روستاییان بوده و مساله تامین آب پایدار و با کیفیت خط قرمز این شرکت است.

وی افزود: در راستای تامین آب پایدار از لحاظ کمی و کیفی در شهرستان کارون و روستاهای اطراف برای کوتاه مدت در کوت نواصر، کوت سید صالح، پروژه ای شامل یک هزار و 500 متر خط انتقال آب، احداث ایستگاه پمپاژ و اورهال فیلتراسیون تاسیسات برای تامین آب و بهبود کیفیت آن تعریف شده است.

علیدادی ادامه داد: این پروژه خط لوله علاوه بر آبگیر آب حیات، کارون و صنایع فولاد، چهارمین محل برای تامین آب شهرستان کارون برای میان مدت است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به پروژه بلندمدت پایدارسازی تامین آب شرب اهواز خاطرنشان کرد: تکمیل طرح غدیر در شهرستان اهواز و تصفیه خانه مهم کوت امیر برای کل شهر اهواز، کارون، باوی و حمیدیه از اهداف بلندمدت است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب مناطق جنوبی کوت عبدالله و روستای کوت سیدصالح

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب مناطق جنوبی کوت عبدالله و روستای کوت سیدصالح