مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 اردیبهشت 1403 ساعت 22:102024-05-06اقتصادي

سبزوار به مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری شرق کشور تبدیل می شود


مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار گفت: به زودی شهرستان سبزوار به مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری شرق کشور تبدیل می شود.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار گفت: به زودی شهرستان سبزوار به مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری شرق کشور تبدیل می شود.

علی اصغر امانیان در حاشیه بازدید میدانی معاونت برنامه ریزی فرمانداری ویژه سبزوار از مراحل ساخت مجتمع تولید ماهیان خاویاری این شهرستان در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: طرح ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در سبزوار، به عنوان مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری مورد نیاز منطقه شرق کشور، زمینه جهش تولید و توسعه تولیدات سبزوار به بازارهای صادراتی را، شتاب می دهد.

وی عنوان کرد: طرح مجتمع پرورش ماهیان خاویاری با استفاده از آب رودخانه کال شور ، به ظرفیت نهایی تولید سالانه 60 تن گوشت و 1.

5 تن تخم خاویار، ساخته شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سبزوار با بیان اینکه محل ساخت این مجتمع، در 30 کیلومتری شرق سبزوار در روستای علی آباد کال خونی در قالب سه مرکز و در زمینی با مساحت کلی 6 هکتار است، اذعان کرد: ورودی آب مورد نیاز آن، از رودخانه به میزان 60 لیتر در ثانیه تعیین شده و با ساخت ابنیه، سازه ها و تأسیسات تکمیل و در آینده نزدیک وارد مدار تولید می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سبزوار به مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری شرق کشور تبدیل می شود

سبزوار به مرکز تکثیر و تولید بچه ماهیان خاویاری شرق کشور تبدیل می شود