مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 اردیبهشت 1403 ساعت 12:062024-05-18اقتصادي

صادرات تعاونی ها به مرز 4 میلیارد دلار رسید


طبق آخرین گزارش ها در 3 سال دولت سیزدهم بیش از 6000 شرکت تعاونی تشکیل شده که به ایجاد بیش از 170 هزار فرصت شغلی منجر شده است.

آمار صادرات تعاونی ها هم نشان می دهد طی این مدت بیش از 3.

- 9 میلیارد دلار در حوزه تولیدات کشاورزی و صنعتی صادرات به کشورهای هدف انجام شده است.

به گزارش ایسنا، مطابق قوانین بالادستی، بخش تعاون یکی از ارکان اقتصاد کشور به شمار می رود، به نحوی که طبق اصول 43 و 44 قانون اساسی، یکی از بخش های مهم اقتصادی، بخش تعاونی است که با پویایی آن بخش اعظمی از مشکلات اقتصادی از نظام توزیع تا بیکاری برطرف و گام موثری در جهت ایجاد اشتغال پایدار و حذف دلالی و واسطه گری برداشته می شود.

بخش تعاون از ظرفیت های اقتصادی و اجتماعی بالایی برخوردار است و سهم بسزایی در رشد و توسعه اقتصادی، تولید ناخالص داخلی، ایجاد اشتغال مولد و پایدار و تجمیع سرمایه های خرد مردمی دارد.

بر اساس گزارش ها هزینه ایجاد شغل در بخش تعاون ارزان تر از سایر بخش هاست و با سرمایه اندک می توان در حوزه تعاون اشتغالزایی کرد.

شکیل تعاونی ها در دولت سیزدهم با رشد 6.

4 درصدی مواجه بوده و طی 2.

5 سال گذشته 6600 تعاونی در کشور تشکیل شده که منجر به ایجاد 173 هزار فرصت شغلی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صادرات تعاونی ها به مرز 4 میلیارد دلار رسید

صادرات تعاونی ها به مرز 4 میلیارد دلار رسید