مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 اردیبهشت 1403 ساعت 13:102024-04-23سياسي

برای ساختن مازندران یکپارچه به همدلی و همگرایی نیاز داریم


بیست و پنجمین استاندار مازندران گفت: نیاز به برنامه های عالمانه که عامدانه اجرایی شود داریم و برای تحقق آن و ساختن مازندران یکپارچه از گلوگاه تا رامسر به همدلی و همگرایی نیاز داریم.

- ایسنا/مازندران بیست و پنجمین استاندار مازندران گفت: نیاز به برنامه های عالمانه که عامدانه اجرایی شود داریم و برای تحقق آن و ساختن مازندران یکپارچه از گلوگاه تا رامسر به همدلی و همگرایی نیاز داریم.

یوسف نوری امروز 4 اردیبهشت در آیین تکریم و معارفه استاندار مازندران که با حضور سردار احمد وحیدی وزیر کشور و مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: خوشحالم که بستر خدمت در دیار علویان برای بنده فراهم شده است.

استاندار جدید، مازندران را استانی شاخص در برخورداری از مواهب طبیعی دانست و افزود: گاه انسان سبب می شود آثار الهی که باید نظاره و حفظ شوند، تخریب می شود.

این مسائل در الگوی پیشرفت و توسعه ما باید تغییر کند.

وی با بیان این که امروز سلسله جلیله روحانیت در کشور گسترده تر شده است گفت: لشکر سپاه در کشور سبب سربلندی ایران در منطقه هستند.

وی افزود: هیچکس شهدای خان طومان را فراموش نمی کند.

فرهنگ و روحیه این مردم ارزش هایی آفرید که امروز در بخش های مختلف اقتصاد رتبه نخست را به خود اختصاص داده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برای ساختن مازندران یکپارچه به همدلی و همگرایی نیاز داریم

برای ساختن مازندران یکپارچه به همدلی و همگرایی نیاز داریم