مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 اردیبهشت 1403 ساعت 07:452024-04-30بين الملل

«سندرم ویتنام» در غزه تکرار می شود؟


اعتراض دانشجویان بیش از 100 دانشگاه آمریکا به حمایت مالی، سیاسی و نظامی کشورشان از رژیم صهیونیستی در جنگ علیه مردم غزه، حدود 2 هفته پیش از دانشگاه کلمبیا با چهره ای تازه آغاز شد؛ - اعتراضی که در آمریکا مسبوق به سابقه و یادآور مخالفت های گسترده دانشجویی و مردمی با جنگ ویتنام است.

به گزارش ایسنا، هر چند در جنگ غزه، نیروهای آمریکایی به طور مستقیم در کنار سربازان اسراییلی حضور ندارند، اما کمک های مالی، لجستیکی ـ نظامی، مشاوره ای و سیاسی آمریکا، مخالفت ها و اعتراض های زیادی به ویژه در میان نخبگان و دانشگاهیان آمریکایی علیه نسل کشی در غزه را در پی داشته است.

برخی بر این باورند که اعتراض های فعلی هر چند نزدیک ترین واقعه به وقایع دهه 60 و 70 میلادی در آمریکا علیه جنگ ویتنام است، اما هنوز با شکل گیری یک جنبش دانشجویی فاصله دارد .

تشدید تنش ها در دانشگاه های آمریکا و مداخله پلیس در این امر، تظاهرات و تحصن دانشجویان در محوطه دانشگاه ها که از مدت ها پیش بعد از شروع جنگ هفت اکتبر آغاز شده بود را رسانه ای کرد.

برخورد شدید پلیش با اساتید و دانشجویان و صحنه های ضرب و شتم آنها اذهان عمومی در این کشور را جریحه دار کرد.

رسانه های آمریکایی در تحلیل ها و گزارش های متعدد این اعتراض ها و رخدادها را شبیه ترین واقعه به تحولات دهه 60 و 70 میلادی در آمریکا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«سندرم ویتنام» در غزه تکرار می شود؟

«سندرم ویتنام» در غزه تکرار می شود؟