مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 اردیبهشت 1403 ساعت 10:552024-05-06بين الملل

لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می دانند


 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری «تاس»،سرگیی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که هیچ شکافی بین دموکرات ها و جمهوری خواهان در رابطه با روسیه و چین در ایالات متحده وجود ندارد.

- وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به اتفاق نظر کلی بین دموکرات ها و جمهوری خواهان آمریکا درباره روسیه و چین، از سخنان کامرون و ماکرون درباره اوکراین انتقاد کرده و یادآور شد: هیچکس در کی یف و غرب آماده گفتگوی جدی درباره صلح نیست.

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری تاس ،سرگیی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه معتقد است که هیچ شکافی بین دموکرات ها و جمهوری خواهان در رابطه با روسیه و چین در ایالات متحده وجود ندارد.

لاوروف شب گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: در آینده نزدیک انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد.

ولی هیچ شکافی بین دموکراتها و جمهوری خواهان در مورد روسیه و چین وجود ندارد.

مواضع آنها ممکن است در یک جا سخت تر و در جای دیگر حتی به مراتب سخت تر باشد، ولی در اصل ما هیچ تفاوتی نمی بینیم.

برای هر دوی آنها (هرکسی که در انتخابات پیروز شود)، ما در کل دشمن هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می دانند

لاوروف: هر دو حزب آمریکا، روسیه و چین را دشمن می دانند