مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 اردیبهشت 1403 ساعت 00:402024-05-10بين الملل

شورای امنیت خواستار انجام تحقیقات درباره گورهای جمعی در غزه شد


شورای امنیت از گزارش های مربوط به کشف گورهای دسته جمعی در داخل و اطراف مجتمع های پزشکی الشفا و ناصر در غزه ابراز نگرانی کرد.

- شورای امنیت از گزارش های مربوط به کشف گورهای دسته جمعی در داخل و اطراف مجتمع های پزشکی الشفا و ناصر در غزه ابراز نگرانی کرد.

به گزارش ایسنا، این نهاد عالی بین المللی خواست بازرسان برای انجام تحقیقات فوری و مستقل به تمامی گورهای جمعی در غزه دسترسی داشته باشند.

به گزارش الجزیره، شورای امنیت خواستار پاسخگویی در مورد نقض قوانین بین المللی و انجام تحقیقات در مورد ابهامات گورهای جمعی در غزه شد.

دفتر اطلاع رسانی دولتی فلسطین در غزه به تازگی اعلام کرده که سومین گور جمعی در بیمارستان الشفا در غزه کشف شده است.

طبق گزارش المیادین، این نهاد تاکید کرد که کادر پزشکی تا این لحظه جسد 49 شهید را در سومین گور جمعی در بیمارستان الشفا کشف کرده و عملیات جستجو همچنان ادامه دارد.

طبق این گزارش، تعداد گورهای جمعی کشف شده در محوطه بیمارستان های غزه به 7 مورد رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شورای امنیت خواستار انجام تحقیقات درباره گورهای جمعی در غزه شد

شورای امنیت خواستار انجام تحقیقات درباره گورهای جمعی در غزه شد