مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 اردیبهشت 1403 ساعت 10:502024-04-30اقتصادي

در 50 شاخص اقتصادی روند رو به رشدی داریم


به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، محسن منصوری در اجلاسیه شهدای کهگیلویه اظهار داشت: ایران اسلامی با همت و حمیت کارگزاران در بخش های مختلف و همچنین همراهی خوب مردم در 50 شاخص اقتصادی مهم و بخش های مهمی از جمله افزایش تولید، - معاون اجرایی رییس جمهور گفت: در 50 شاخص اقتصادی مهم و بخش های مهمی از جمله افزایش تولید، کنترل نقدینگی و کاهش بیکاری روندی رو به رشد و پیشرفت داریم.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، محسن منصوری در اجلاسیه شهدای کهگیلویه اظهار داشت: ایران اسلامی با همت و حمیت کارگزاران در بخش های مختلف و همچنین همراهی خوب مردم در 50 شاخص اقتصادی مهم و بخش های مهمی از جمله افزایش تولید، کنترل نقدینگی و کاهش بیکاری روندی رو به رشد و پیشرفت دارد.

وی با تاکید بر اینکه با وجود تلاش کارگزاران نظام هنوز مردم سختی ها و مشکلات از جمله تامین معیشت دارند، عنوان کرد: امیدوارم با تلاش شبانه روزی مسئولان دولتی شاهد کاهش مشکلات و رضایت نسبی مردم به عنوان، ولی نعمتان انقلاب اسلامی باشیم.

منصوری ابراز کرد: در راه رسیدن به قله تلاش می کنیم و البته کم و کاستی هایی وجود دارد، اما برای رسیدن به اهداف، ظرفیت ها و ابزار های لازم وجود دارد و در واقع همه ابزار ها برای پیشرفت و توسعه کشور را در اختیار داریم که نیروی انسانی قوی و خلاق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

در 50 شاخص اقتصادی روند رو به رشدی داریم

در 50 شاخص اقتصادی روند رو به رشدی داریم