مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 اردیبهشت 1403 ساعت 11:252024-04-24سياسي

احضار رهبر نمایندگان چپ پارلمان فرانسه برای بازجویی پس از انتقاد از رژیم صهیونیستی


«ماتیلد پانو» عضو حزب چپ «فرانسه تسلیم ناپذیر» اعلام کرد به عنوان بخشی از تحقیقات برای «تحریک به اقدامات تروریستی»، توسط پلیس احضار شد.

- ماتیلد پانو عضو حزب چپ فرانسه تسلیم ناپذیر اعلام کرد به عنوان بخشی از تحقیقات برای تحریک به اقدامات تروریستی ، توسط پلیس احضار شد.

به گزارش ایسنا، این احضار در پی بیانیه مطبوعاتی گروه پارلمانی فرانسه تسلیم ناپذیر که در 7 اکتبر، روز عملیات حماس علیه رژیم صهیونیستی منتشر شد، آغاز شد.

به نقل از اکسپرس، خانم پانو در بیانیه ای عنوان کرد: این اولین بار در تاریخ جمهوری پنجم است که رییس یک گروه مخالف در مجلس شورای ملی به این دلیل احضار می شود.

من به طور جدی در مورد این سوءاستفاده از عدالت با هدف تهمت زدن با عبارات سیاسی هشدار می دهم.

در 7 اکتبر، گروه فرانسه تسلیم ناپذیر متنی را منتشر کرد که به دلیل مقایسه عملیات حماس که به عنوان حمله مسلحانه نیروهای فلسطینی و تشدید سیاست اشغالگری اسراییل در اراضی فلسطینی توصیف شده بود، جنجال برانگیخت.

ژان لوک ملانشون، رهبر حزب فرانسه تسلیم ناپذیر در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: کل حوزه سیاسی و فکری ضد نسل کشی در معرض تهدید است.

رویدادی بی سابقه در تاریخ دموکراسی ما.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احضار رهبر نمایندگان چپ پارلمان فرانسه برای بازجویی پس از انتقاد از رژیم صهیونیستی

احضار رهبر نمایندگان چپ پارلمان فرانسه برای بازجویی پس از انتقاد از رژیم صهیونیستی