مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 اردیبهشت 1403 ساعت 04:002024-05-07اجتماعي

یادی از شورلت کامارو توربو Z سال 1981، آخرین و کمیاب ترین کامارو ینکو (+عکس)


دوازده سال پس از ساخت آخرین کامارو ینکو نسل اول، توربو Z ساخته شد که هرچند به اندازهٔ سلف خود وحشی نبود اما همچنان یک شورلت پرفورمنس بالای عالی محسوب می شد.

- یادی از شورلت کامارو توربو Z سال 1981، آخرین و کمیاب ترین کامارو ینکو (+عکس) دوازده سال پس از ساخت آخرین کامارو ینکو نسل اول، توربو Z ساخته شد که هرچند به اندازهٔ سلف خود وحشی نبود اما همچنان یک شورلت پرفورمنس بالای عالی محسوب می شد.

دان ینکو یک رانندهٔ مسابقه بود که دو قهرمانی SCCA را در کارنامه داشت.

وی همچنین پسر یک فروشندهٔ مشهور محصولات شورلت در پنسیلوانیا بود و در سن سی سالگی مدیریت یکی از نمایندگی های خانواده را در دست گرفت.

به گزارش پدال، در کمتر از یک دهه، این نمایندگی ینکو به لطف جادوی دان ینکو به کانون توجه علاقه مندان به شورلت های پرفورمنس در سراسر آمریکا تبدیل شد زیرا ینکو به ساخت نسخه های قدرتمندی از مدل های شورلت شول، نوا و مهم تر از همه کامارو با موتورهای V8 بلوک بزرگ می کرد.

کامارو ینکو ابتدا در سال های 1967 و 1968 در نمایندگی ینکو از طریق تعویض موتور و کمی تیونینگ ساخته می شد اما در سال 1969 به لطف نفوذ دان در سیستم سفارش تولید دفتر مرکزی شورلت یا COPO که پیشرانه های قدرتمند را در اختیار برخی نمایندگی ها قرار می داد، کامارو ینکو به صورت کارخانه ای با موتور 7 لیتری L72


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یادی از شورلت کامارو توربو Z سال 1981، آخرین و کمیاب ترین کامارو ینکو (+عکس)

یادی از شورلت کامارو توربو Z سال 1981، آخرین و کمیاب ترین کامارو ینکو (+عکس)