مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403 ساعت 10:202024-05-19دانش

ضرورت انعکاس فعالیت های دانشگاه در رسانه ها


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسم تقدیر از کارکنان روابط عمومی دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات کارکنان بخش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی هشت ماه گذشته، - رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تلاش و زحمات بخش روابط عمومی بسیار مفید و موثر است چرا که همه فعالیت های دانشگاه در مباحث مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، بین المللی و .

اگر به نحو مطلوب در رسانه ها و مراکز خبری منعکس نشوند تلاش ها بی ثمر می ماند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی در مراسم تقدیر از کارکنان روابط عمومی دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات کارکنان بخش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی هشت ماه گذشته، تاکید کرد: من هم در گذشته و هم طی این هشت ماه شاهد فعالیت های منسجم، پیگیر و مداوم و اثرگذار روابط عمومی دانشگاه بودم.

در این مسیر همه افراد زحمت کشیدند به طوریکه تک تک افرادی که در مراسم های مختلف دانشگاه ظاهر می شوند و اخبار را انعکاس می دهند اثر گذار هستند و ما آثار این تلاش ها که در روند فعالیت های دانشگاه دیده می شوند را در رسانه ها می بینم.

وی تاکید کرد: خوشبختانه در این هشت ماه روابط عمومی جز بهترین مجموعه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر بوده است که رسالت خود را به خوبی انجام می دهد و با این انتقال اطلاعات داتشگاه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت انعکاس فعالیت های دانشگاه در رسانه ها

ضرورت انعکاس فعالیت های دانشگاه در رسانه ها