مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 فروردین 1403 ساعت 14:152024-04-15فرهنگي

به سینمای تازه ای نیاز داریم / باید امنیت پلتفرم ها بیشتر شود


کاوه صباغ زاده با اشاره به اینکه اکثر فیلم های اجتماعی سینمای ایران آثاری تلخ هستند و از طرفی سینما از فیلم های کمدی نیز اشباع شده، تأکید کرد: - جی پلاس، کارگردان فیلم سینمایی رمانتیسم عماد و طوبا که به تازگی به صورت آنلاین (در فیلم نت) اکران شده با اشاره به گذشت زمانی نسبتاً طولانیاز اکران این فیلم سینمایی گفت: فیلم سینمایی رمانتیسم عماد و طوبا به تازگی اکران آنلاین شده و جالب است که درهمین زمان اندک بازخوردهای بسیار خوبی شاهد بودم و واقعاً انتظار نداشتم که با اکران آنلاین این فیلم پس از چهار سال با چنین بازخوردهای خوبی مواجه شوم.

ایسنا نوشت؛ صباغ زاده خاطرنشان کرد: من فکر می کنم رمانتیسم عماد و طوبا برای مخاطب امروز سینمای ایران همچنان تازگی دارد.

در این چند روز من نظرات مخاطبان را در پلتفرم و فضای مجازی دنبال کردم و باید بگویم که اکثر افرادی که فیلم را دیده اند از آن راضی بودند و فکر می کنم موضوع این فیلم همچنان می تواند مورد توجه باشد.

وی افزود: به نظر من آنچه که در جامعه ما به خصوص در دو سال اخیر تغییر کرده به دلیل فشار مضاعف اقتصادی و دیگر مسائل سیاسی و اجتماعی است که مردم متحمل می شوند و من فکر می کنم این روزها مردم کشور ما بیشتر به فیلم هایی نیاز دارند که این فیلم ها بتوانند برای دو ساعت بتواند آن ها را از آنچه که در Ø


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به سینمای تازه ای نیاز داریم / باید امنیت پلتفرم ها بیشتر شود

به سینمای تازه ای نیاز داریم / باید امنیت پلتفرم ها بیشتر شود