مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 فروردین 1403 ساعت 14:402024-04-07حوادث

عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی


سرپرست پلیس فتای استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: در سال 1402 پلیس فتای استان با ارائه خدمات تخصصی و انتظامی به بیش از 23هزار نفر مراجعه کننده، موفق به عودت بیش از 109 میلیارد ریال به حساب مالباختگان شده است.

- ایسنا/آذربایجان شرقی سرپرست پلیس فتای استان آذربایجان شرقی اعلام کرد: در سال 1402 پلیس فتای استان با ارائه خدمات تخصصی و انتظامی به بیش از 23هزار نفر مراجعه کننده، موفق به عودت بیش از 109 میلیارد ریال به حساب مالباختگان شده است.

سرهنگ اصغر شیخ نژاد در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: علی رغم اطلاع رسانی های صورت گرفته توسط پلیس فتا در حوزه کلاهبرداری های اینترنتی علی الخصوص عناوینی مانند دریافت و واریز سود سهام عدالت، مشاهده ابلاغیه قضایی در بستر رسانه ملی، سایت پلیس فتا، خبرگزاری ها و سایر سایت ها و شبکه های اجتماعی متاسفانه باز هم شاهد مورد بزه واقع شدن هموطنان از طریق لینک های جعلی و به دنبال آن برداشت های غیرمجاز بانکی هستیم.

وی افزود: در راستای احقاق حق شهروندان بزه دیده از جرایم اینترنتی در طی 12 ماه گذشته پلیس فتا تبریز با همکاری تنگاتنگ دستگاه قضایی و با اقدامات تخصصی و فنی موفق به عودت مبلغ 109 میلیارد ریال به حساب مالباختگان شده است، بیان کرد: کارشناسان پلیس فتا در سال گذشته علاوه بر ارائه خدمات تخصصی و انتظامی به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی

عودت بیش از 109 میلیارد ریال به مالباختگان توسط پلیس فتای آذربایجان شرقی