مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 فروردین 1403 ساعت 20:152024-04-04اقتصادي

محکومیت قاچاقچیان دارو در اردبیل


تعزیرات حکومتی اردبیل قاچاقچیان داروهای سلامت محور را علاوه بر ضبط دارو به پرداخت بیش از یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

- ایسنا/اردبیل تعزیرات حکومتی اردبیل قاچاقچیان داروهای سلامت محور را علاوه بر ضبط دارو به پرداخت بیش از یک میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

علی رحیمی آذر، 16 فروردین گفت: پرونده قاچاق نگهداری داروی قاچاق سلامت محور خارجی به ارزش 97 میلیون ریال و ایرانی به ارزش 35 میلیون ریال در شعبه دوم ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی اردبیل رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نکردن مدارک گمرکی، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط داروها، متهم را به پرداخت یک میلیارد و 30 میلیون ریال محکوم کرد.

رحیمی آذر گفت: با گزارش ماموران نیروی انتظامی پیرامون کشف داروهای قاچاق ، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی اردبیل ارسال شده بود.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت قاچاقچیان دارو در اردبیل

محکومیت قاچاقچیان دارو در اردبیل