مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 فروردین 1403 ساعت 12:302024-04-16اقتصادي

سیاست های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد


اعضای کمیسیون سرمایه گذاری و تأمین مالی اتاق ایران با انتقاد از سیاست های انقباضی بانک مرکزی، خواستار اتخاذ تدابیری شدند که بدون ایجاد نقدینگی جدید در سطح جامعه، - به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از اتاق ایران؛ در نشست اخیر کمیسیون سرمایه گذاری و تأمین مالی اتاق ایران که با حضور معاون اداره بررسی و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی برگزار شد، تداوم سیاست های انقباضی بانک مرکزی در سال جدید که قرار است در آن شاهد جهش تولید باشیم به عنوان یک مانع جدی در مسیر تحقق شعار سال مطرح شد.

اعضای این کمیسیون معتقدند: چنانچه قرار باشد جهشی در تولید اتفاق بیفتد در قدم اول واحدهای تولیدی به سرمایه در گردش و نقدینگی برای تأمین مواد اولیه نیاز دارند.

متأسفانه تداوم سیاست های انقباضی دولت و بانک مرکزی و توقف روند تسهیلات دهی بانک ها موجب شده تا بخش تولید نتواند از تمام ظرفیت خود برای تولید محصول یا خدمات استفاده کند.

در این نشست که علیرضا محمدی، معاون اداره بررسی ها و سیاست های اقتصادی بانک مرکزی نیز حضور داشت، پیشنهاد شد: دستگاه های تصمیم گیرنده به سمتی بروند که بدون افزایش سطح نقدینگی در سطح جامعه که تورم را دامن می زند، منابع لازم در اختیار بخش تولید قرار دهند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیاست های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد

سیاست های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد