مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 10 فروردین 1403 ساعت 11:552024-03-29سياسي

برگزاری مراسم دسته روی شهادت امام علی (ع) در گرگان


شهردار گرگان از برگزاری مراسم دسته روی همزمان با روز شهادت امام علی (ع) در مرکز استان گلستان خبر داد.

- ایسنا/گلستان شهردار گرگان از برگزاری مراسم دسته روی همزمان با روز شهادت امام علی (ع) در مرکز استان گلستان خبر داد.

سید محمدرضا سیدالنگی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، اظهار کرد: مردم دارالمؤمنین گرگان همیشه با آگاهی و بصیرت کامل در مناسبت های مذهبی حضور یافته و عشق و ارادت قلبی خود را به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) بیان می کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ماه مبارک رمضان از نیمه گذشته و در آستانه لیالی قدر قرار داریم، ادامه داد: این روزها اقشار مختلف مردم در اقصی نقاط شهر گرگان خود را برای برگزاری باشکوه و سرشار از معنویات این شب های مهم و انسان ساز آماده می کنند.

شهردار گرگان با تأکید بر اینکه همزمان با روز شهادت مولی الموحدین، حضرت علی بن ابیطالب (ع) در 13 فروردین، مراسم دسته روی با حضور هیئت های مذهبی و مردم ولایتمدار شهر گرگان برگزار می شود، افزود: طبق اعلام ستاد مردمی مراسم، مقرر گردیده آیین دسته روی شهادت این امام بزرگوار ساعت 15 روز دوشنبه برگزار شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برگزاری مراسم دسته روی شهادت امام علی (ع) در گرگان

برگزاری مراسم دسته روی شهادت امام علی (ع) در گرگان