مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 فروردین 1403 ساعت 11:102024-04-14اقتصادي

ساختمانهای اداری برچسب انرژی می گیرند


با دستور مدیرعامل توانیر، صنعت برق به منظور اجرایی کردن استاندارد ملی تعیین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی در ساختمانهای اداری پیشگام شد.

- به گزارش ایسنا، مدیرعامل توانیر با صدور ابلاغیه ای، دستور داد در حرکتی سراسری، ممیزی و اخذ برچسب انرژی در همه ساختمانهای اداری 56 شرکت زیرمجموعه شرکت توانیر آغاز شود.

مصطفی رجبی مشهدی در حالی این دستور را به منظور پیشگام شدن صنعت برق در صدور برچسب انرژی برای ساختمان های اداری برق صادر کرده که با گذشت بیش از یک دهه از ابلاغ استاندارد ملی 14254 در خصوص تعیین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی در تمامی ساختمانهای اداری کشور، این امر آنچنان که باید و شاید مورد توجه قرار نگرفته و عملیاتی نشده بود.

طبق اعلام توانیر، ناترازی عرضه و مصرف برق در تابستان اهمیت توجه به مصرف بهینه برق را دوچندان ساخته که یکی از راهکارهای موثر در مصرف بهینه برق انجام فرآیند ممیزی است.

ممیزی انرژی برای شناسایی ناکارآمدیها، فرصتهای صرفه جویی در مصرف انرژی و بهبود کارایی انجام می شود و نقش مهمی در شناسایی فرصت های بالقوه صرفه جویی انرژی در ساختمانها ایفا می کند.

براین اساس شرکت توانیر طی ابلاغیه ای با امضای مدیرعامل این شرکت، به تمامی شرکتهای زیرمجموعه در این مسیر پیشگام شده و طی آن مقرر کرد ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساختمانهای اداری برچسب انرژی می گیرند

ساختمانهای اداری برچسب انرژی می گیرند