مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 فروردین 1403 ساعت 10:052024-03-26اجتماعي

ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی


شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» باید در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی انجام شود.

- ایسنا/خراسان رضوی مدیر آموزش وپرورش کلات گفت: شعار جهش تولید با مشارکت مردم باید در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی انجام شود.

رمضان پروانه در حاشیه اولین جلسه کمیته توسعه مدیریت آموزش و پرورش شهرستان کلات به ایسنا گفت: با توجه به نامگذاری سال 1403 توسط رهبر عزیز انقلاب با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم ، این شعار باید در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی انجام شود.

وی بیان کرد: موضوعات علمی، پژوهشی، دانش بنیان ها، تولید محتواهای آموزشی و پرورشی مفید و ایده های نو برخی از مصادیق جهش تولید است.

مدیر آموزش وپرورش کلات بیان کرد: تولیدات بسیار خوبی نیز در سنوات گذشته در این زمینه ها به دست آورده ایم لذا باید بتوانیم در آینده نیز دستاوردهای جدیدی در این حوزه ها داشته باشیم و در سال جدید تلاش کنیم نسبت به گذشته گام های محکمتری برداریم.

وی افزود: در سند تحول بنیادین بر موضوع مشارکت مردم با عنوان شرکای تعلیم و تربیت اشاره شده است، هر جا ما اولیا را پای کار آورده ایم ضمن تأثیرگذاری، نتایج بسیار خوبی به دست آمده است.

پروانه در ادامه به پر کار بودن روزهای باقیمانده تا پایان سال تحصیلی اشاره و گفت: از شروع فعالیت های مجدد آموزشی، شاهد چندین پ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی

ضرورت انجام جهش تولید با مشارکت مردم در دستگاه تعلیم و تربیت به صورت مصداقی