مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 فروردین 1403 ساعت 21:152024-04-16اقتصادي

بهره وری بخش کشاورزی استان بوشهر 12درصداست


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: بهروری بخش کشاورزی استان بوشهر 12 درصد است.

- ایسنا/بوشهر معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر گفت: بهروری بخش کشاورزی استان بوشهر 12 درصد است.

علی باستین بعدازظهر سه شنبه در آیین تودیع و معارفه رییس سازمان کشاورزی استان بوشهر افزود: افزایش 7 برابری بهره وری از وضعیت کنونی در طول برنامه هفتم توسعه یکی از اولویت ها است.

وی نقش بخش کشاورزی در جامعه را مهم دانست و با بیان اینکه جهاد کشاورزی از دستگاه های مهم است، تصریح کرد: این مجموعه حداقل 20 تا 25 درصد فعالیت های دستگاه های اجرایی در بخش های گوناگون را به خودش اختصاص داده و به نوعی با همه مردم ارتباط دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر تأمین امنیت غذایی، اشتغال زایی تولید مواد خام صنایع تکمیلی و تبدیلی، ثروت آفرینی را از ویژگی های جهاد کشاورزی دانست و اضافه کرد: رشد اقتصادی در برنامه هفتم 8 درصد تعیین شده و رشد 5.

5 درصدی در این برنامه متعلق به بخش کشاورزی است.

باستین، نقش مهم و موفق جهاد کشاورزی در مدیریت طرح بزرگ یارانه ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: این مهم در استان بوشهر با موفقیت اجرا شد.

وی اصلاح الگوی کشت را موفقیت آمیز دانست و با تأکید بر تکمیل زنجیره تولید و توسعه صنعت فرآوری محصولات اضافه کرد: پرداخت تسه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهره وری بخش کشاورزی استان بوشهر 12درصداست

بهره وری بخش کشاورزی استان بوشهر 12درصداست