مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 اسفند 1402 ساعت 17:302024-02-29سياسي

ارزشمندترین رکن حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران مردم هستند


نماینده ولی فقیه در لرستان، برای حضور در حماسه انتخابات 11 اسفند 1402 پیامی صادر کرد.

- ایسنا/لرستان نماینده ولی فقیه در لرستان، برای حضور در حماسه انتخابات 11 اسفند 1402 پیامی صادر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی برای حضور در حماسه انتخابات 11 اسفند 1402 پیامی صادر کرد که در این پیام آمده است: یازدهم اسفندماه، روز تجلی همدلی، وحدت و انسجامِ ملت بزرگ ایران اسلامی و روز خلق حماسه ای دیگر، با حضور در انتخابات است.

از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون مردم آگاه و هوشیار ایران اسلامی، بارها با اراده پولادین و حضور بهنگام خود در صحنه های گوناگون، از جمله انتخابات، برای میهن اسلامی عظمت و شکوه آفریدند و رسالت خود را ایفا کرده اند.

ارزشمندترین رکن حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران، که باعث دوام و بقای این نظام و توفیق و پیشرفت روزافزون آن بوده همواره مردم بوده اند و هر کجا حضور و مشارکت مردم در رویدادهای سیاسی و اجتماعی بیشتر بوده، اقتدار و افتخار و عزت به ارمغان آورده است.

آنچه مسلّم است اینکه حضور آگاهانه در انتخابات و انتخاب هوشمندانه از سوی آحاد مردم، ضمن مشارکت در سرنوشت کشور، به منزله پیمان ملی و تجدید عهد با آرمان ها و ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، شهدای والامقام و امامین انقلاب اسلامی و سپری محکم در براب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ارزشمندترین رکن حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران مردم هستند

ارزشمندترین رکن حاکمیت در جمهوری اسلامی ایران مردم هستند