مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 21 اسفند 1402 ساعت 21:302024-03-11سياسي

حمله تند رسانه جبهه پایداری به منتقدان رسایی


این لولو سازی ها و بازی های رسانه ای را باید در قالب رقابت برای دور دوم انتخابات تحلیل کرد؛ چراکه در صورت شکست سنگین شورای ائتلاف در اردیبهشت ماه، - به گزارش تابناک به نقل زا رجانیوز، جمعه هفته گذشته، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در سراسر کشور برگزار شد و بر اساس اعلام نهایی نتایج انتخابات، 245 نفر در مرحله نخست انتخابات مجلس، منتخب مردم شدند و تعدادی از حوزه های انتخابیه برای تعیین مابقی نمایندگان به دور دوم کشیده شد.

در حوزه انتخابیه تهران نیز، لیست شورای ائتلاف و جبهه پایداری با شکستی فاحش به نسبت سال 98، بیش از نصف کرسی های قطعی شده (14 کرسی) در دور اول را به فهرست امنا و جبهه صبح ایران واگذار کرد.

همچنین محمدباقر قالیباف نیز به عنوان سرلیست فهرست شانا، پایین تر از نبویان، ثابتی و رسایی، در جایگاه چهارم قرار گرفت.

این شکست که با پیش بینی های اصول گرایان همخوانی نداشت باعث شد، از فردای انتخابات، هجمه و حمله رسانه ای به نامزدهای منتخب مردم به صورت گسترده آغاز شود.

 ریزش شدید آرای محمدباقر قالیباف از 1.

265.

287 رای در انتخابات سال 1398 به 447.

905 رای در انتخابات اخیر و سقوط به رده چهارم، تنها شکست رییس مجلس یازدهم نبود.

مهم تر از کاهش آرای فهرست شانا، حضور فهرست های جدید انتخاباتی در کنار فهرست شورای ائتلاف است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله تند رسانه جبهه پایداری به منتقدان رسایی

حمله تند رسانه جبهه پایداری به منتقدان رسایی