مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 اسفند 1402 ساعت 11:452024-03-09بين الملل

استفاده از ظرفیت کشورهای همجوار برای ارائه خدمات به ایرانیان در برابر کارشکنی های دولت کانادا


گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا محمودی سرپرست اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه در بازدید از سفارت جمهوری اسلامی ایران در مکزیکوسیتی موضوع تسهیل خدمت رسانی کنسولی به ایرانیان مکزیک، - وی با اشاره به کارشکنی دولت کانادا در زمینه ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم آن کشور طی سال های گذشته، بر ایجاد ظرفیت های جدید به شیوه ارائه خدمت برخط و از راه دور و استفاده از امکانات دفتر حفاظت منافع کشورمان در آمریکا اشاره کرد گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا محمودی سرپرست اداره کل کنسولی وزارت امور خارجه در بازدید از سفارت جمهوری اسلامی ایران در مکزیکوسیتی موضوع تسهیل خدمت رسانی کنسولی به ایرانیان مکزیک، آمریکا و کانادا را پیگیری کرد.

علیرضا محمودی در ارتباط وبیناری بررسی مسائل کنسولی ایرانیان مقیم آمریکا و کانادا با دفتر حفاظت منافع کشورمان در واشنگتن، استفاده از فن آوری های نوین برای تسریع انجام امور کنسولی را لازم دانست.

 وی با اشاره به کارشکنی دولت کانادا در زمینه ارائه خدمات کنسولی به ایرانیان مقیم آن کشور طی سال های گذشته، بر ایجاد ظرفیت های جدید به شیوه ارائه خدمت برخط و از راه دور و استفاده از امکانات دفتر حفاظت منافع کشورمان در آمریکا و بخش های کنسولی سفارت خانه ها و نمایندگی های ایران در کشورهای ه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ظرفیت کشورهای همجوار برای ارائه خدمات به ایرانیان در برابر کارشکنی های دولت کانادا

استفاده از ظرفیت کشورهای همجوار برای ارائه خدمات به ایرانیان در برابر کارشکنی های دولت کانادا