مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 1 اسفند 1402 ساعت 09:252024-02-20اجتماعي

6000 مهندس برای تمدید پروانه اشتغال به کار در جهاد دانشگاهی تهران آموزش دیدند


معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، برای ارتقاء پایه و یا تمدید پروانه اشتغال به کار و ورود به حرفه 6000 مهندس 340 دوره آموزشی برگزار کرده است.

- معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، برای ارتقاء پایه و یا تمدید پروانه اشتغال به کار و ورود به حرفه 6000 مهندس 340 دوره آموزشی برگزار کرده است.

به گزارش ایسنا، معاونت آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با اخذ مجوز لازم برای برگزاری دوره های آموزشی برای مهندسان از سال 89، تاکنون به مهندسان رشته های مختلف اعم از عمران، معماری، برق، مکانیک، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک برای ارتقاء پایه، تمدید پروانه و ورود به حرفه توسط اساتید مجرب مورد تأیید سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران آموزش های لازم را ارائه کرده است.

در همین راستا، سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، هم با هدف به روز کردن و ارتقاء سطح دانش فنی اعضاء خود، به برگزاری دوره های آموزشی اقدام می کند.

مهندسان رشته های مختلف شامل عمران، معماری، برق، مکانیک، شهرسازی، نقشه برداری و ترافیک برای ارتقاء پایه و یا تمدید پروانه اشتغال به کار خود باید دوره های آموزشی دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی را سپری کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

6000 مهندس برای تمدید پروانه اشتغال به کار در جهاد دانشگاهی تهران آموزش دیدند

6000 مهندس برای تمدید پروانه اشتغال به کار در جهاد دانشگاهی تهران آموزش دیدند