مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 3 بهمن 1402 ساعت 07:202024-01-23پزشكي

تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز


رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط این مرکز خبر داد.

- ایسنا/فارس رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط این مرکز خبر داد.

کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، 21 مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.

مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.

محمدحسین کیانفر افزود: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا 4 درجه سانتی گراد و در فریزر منفی 18 درجه سانتی گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری ح


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز

تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز